Aanspreekpunt voor al uw vragen

Wat u belangrijk vindt en waar u naar streeft, is heel persoonlijk. Uw wensen en noden staan dan ook centraal. Daarom krijgt u bij Accto een toegewijde dossierverantwoordelijke, die uw zaken behartigt. Van boekhouding en groeitraject tot fiscale optimalisatie.

Uw Accto-contactpersoon is uw vast aanspreekpunt. Op elk moment en voor elke uitdaging.

Vind uw Accto-kantoor in de buurt

Thuis in tal van sectoren

Doorheen de jaren bouwden we expertise uit voor ondernemingen in uiteenlopende sectoren, van eenmanszaken tot kmo’s. Onze Accto-experts zijn helemaal thuis in:

  • Handel

  • Ambachten

  • Productiebedrijven

  • Diensten

  • Vrije beroepen

  • Landbouw

Neem vrijblijvend contact op

Expertenteam voor uw onderneming

Samen met u gaat Accto voor de groei en optimalisatie van uw bedrijf. Met een zorgvuldige boekhouding als betrouwbare basis voor uw zakelijke beslissingen en fiscale optimalisatie om uw rendement te optimaliseren. Dat doen we via doelbewuste keuzes en daadkrachtige acties.

Ontdek onze diensten

De toekomst is digitaal

Accto staat niet stil en samen met u kijken we vooruit. Dat doen we door te investeren in een digitaal platform dat het u, als ondernemer, nog gemakkelijker maakt documenten en andere informatie in uw dossier toe te voegen. Zodat wij er vlot en efficiënt mee aan de slag kunnen. Voor uw groei en rendement.

Ontdek onze tools

Werken bij Accto

Om onze service en expertise te versterken, zoeken we voortdurend nieuw talent. Ambitieus, nieuwsgierig en gebeten door accountancy en fiscaliteit?

Ontdek onze vacatures

accounting together

Samen met u gaan we voor het beste.

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Meer info