Over Accto

Accountancy en fiscaliteit, in vertrouwen.

Accto staat voor Accounting Together, en dat vat onze visie en missie perfect samen: als een echt team stuwen we uw onderneming samen vooruit.

Uw vaste dossierbeheerder zet met u de krachtlijnen uit van uw groeitraject. Met een zorgvuldige boekhouding en fiscale begeleiding als stevige basis op alle sleutelmomenten van uw onderneming.

Meer info

Onze aanpak

  • Uw lokale adviseur

Met kantoren doorheen heel West-Vlaanderen en eerste locaties in Oost-Vlaanderen en Antwerpen wil Accto voor elke ondernemer een lokaal aanspreekpunt zijn, voor alle fiscale en boekhoudkundige kwesties. Persoonlijk, toegewijd en gespecialiseerd.

  • Totaalaanbod voor accountancy en fiscaliteit

Boekhoudkundige en fiscale ondersteuning, van proactief advies tot kordate actie. Accto staat klaar voor kleine en middelgrote ondernemingen, in uiteenlopende sectoren. Zo zetten we elke ondernemer op weg naar maximaal rendement.

Ons team

Een ambitieus team tot uw dienst. Meer dan 80 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf. Dit ambitieuze team ondersteunt de meest uiteenlopende bedrijven. Met expertise en een aanpak op maat van uw wensen en noden.

Meer info

Actueel

Hervorming investeringsaftrek vanaf 2025

05.06.2024

Hervorming investeringsaftrek vanaf 2025

Op 20 maart 2024 keurde de kamer in eerste lezing een nieuw wetsontwerp goed over de hervorming van de investeringsaftrek. We verwachten dat deze herziening effectief de eindmeet zal halen, waarbij "de ondersteuning van het investeringsklimaat en groene energietransitie in België" het hoofddoel is. De nieuwe regeling inzake de investeringsaftrek zal van toepassing zijn op vaste activa die vanaf 1 januari 2025 verkregen worden of tot stand komen.

Meer info
Uitstel informatieplicht btw-aftrek voor gemengde en gedeeltelijke belastingplichtigen

01.05.2024

Uitstel informatieplicht btw-aftrek voor gemengde en gedeeltelijke belastingplichtigen

Sinds 2024 geldt er een informatieplicht met betrekking tot de btw-aftrek voor gemengde en gedeeltelijke belastingplichtigen. Dit geldt voor belastingplichtigen die gebruik maken van het algemeen verhoudingsgetal of het werkelijk gebruik.

Meer info
Elektronisch factureren: stand van zaken in 5 vragen en antwoorden

18.05.2024

Elektronisch factureren: stand van zaken in 5 vragen en antwoorden

Vanaf 1 januari 2026 worden gestructureerde elektronische facturen de norm voor transacties tussen Belgische ondernemingen. In dit artikel zetten we alles op een rij wat u moet weten over e-invoicing.

Meer info

accounting together

Samen met u gaan we voor het beste.

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Meer info